15. april 2024

Tak til Dansk Erhvervsliv og privatansatte!

Som offentligt ansat leder, vil jeg gerne takke dig! Dig som sikrer dansk velfærd!

Dig der er landmand, dig der ejer en lille, mellemstor eller stor produktionsvirksomhed, dig der driver en detailbutik, en turisme virksomhed eller er håndværksmester. Din indsats betaler min løn og mine ansattes løn hver eneste dag, og det synes jeg der er god grund til at takke for! 🙏

Min og alle offentlige ansattes løn var ikke truet under corona-krisen, det var din og dine ansattes til gengæld. Tak fordi du holdt ud og fortsatte arbejdet med at holde Danmark og arbejdspladserne oven vande.

Jeg synes mange glemmer, at det er dig og dine ansatte der hver eneste dag bygger huse vi kan bo i, producerer grønne energianlæg så vi kan holde varmen og få lys i mørket, sætter mad på vores bord, tøj på vores krop og giver os mulighed for at opleve noget når vi har fri. Men ikke mindst, så er det din og dine medarbejderes overskud og skat der sørger for at betale for vores velfærd og for at jeg kan få løn for mit arbejde. Igen tusind tak. Jeg vil gøre alt for at holde hånden under dig hvis jeg kommer i Folketinget!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN