20. juli 2024

Landbruget er ved at blive slagtet lige som minkene

Med Socialdemokratiets udspil om CO2 afgift på landbruget i Danmark, er Mette Frederiksen på vej til at slagte landbruget, ligesom minkene blev slagtet, bare med lidt lavere hastighed.

Danmarksdemokraterne bakker op om 70% målsætningen, men det er helt utilstedeligt, at pålægge de danske landmænd en afgift som de eneste i verden. Konkurrenceevnen bliver udhulet, fødevarerne dyrere i en tid hvor danskerne i forvejen kæmper med inflationen.

Der er aktuelt ikke teknologier der kan reducere udledningen fra de biologiske processer ved dyrehold, og skal det reduceres, så flytter arbejdspladserne og produktionen til andre lande, hvor klimaet belastes endnu mere. Er det virkelig den ambition Socialdemokratiet har for verdens klima. Klimaet er jo ikke isoleret over de danske grænser, og alle andre lande arbejder med en 2040 målsætning!

De tabte 19.000 arbejdspladser vil få store konsekvenser for yderområderne i Danmark, hvor de tabte arbejdspladser i landbruget også vil få indflydelse på lokale håndværkere, skoler, købmænd m.m. Altså gøre det endnu svære at være yderområde for helt almindelige danskere i Danmark.

Vi skal forske mere i løsninger der kan understøtte udviklingen i landbruget fremfor at afvikle det som vi så med hele minkhvervet. Nu er det ikke folkesundhed der bruges som undskyldning, men klimaet og det veganske hysteri på den yderste venstrefløj.

Sæt dit kryds ved en landbrugsvenlig kandidat i Vestjyllands Storkreds hos Danmarksdemokraterne!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN