18. august 2022

FĂĽ dine budskaber ud lokalt

i alle kommuner i hele din storkreds

Er du klar ved tastaturet?

Valgkampen til FV23 – eller måske mere sandsynligt FV22 – er allerede i fuld gang, og det er ikke for tidligt at komme ud med dine budskaber i debatten!

Udgiv debatindlæg – det er GRATIS!

Når du skriver et indlæg på Debatsiderne, garanterer vi, at det samtidigt publiceres på alle vores Netaviser i din storkreds – i hver eneste kommune! Uden forsinkelse, uden filter, uden betalingsmur.

Også på facebook – helt automatisk!

Dit debatindlĂŚg publicerer vi ogsĂĽ automatisk pĂĽ hver af vores lokale Netavisers facebooksider, og du kan naturligvis selv dele dit debatindlĂŚg pĂĽ dine egne SoMe platforme.

Du fĂĽr din egen platform

og vĂŚlger selv, hvor tit du vil i medierne

Vores mission med Debatsiderne er at give dig, som folkevalgt eller ny kandidat, en platform til kommunikation til vÌlgerne i form af egen profilside og aktuelle debatindlÌg. Og det er ganske gratis!

Samtidig er missionen at give vĂŚlgerne ĂŠt samlet overblik over valgte politikere og kommende kandidater til folketing, regioner og kommuner i Danmark.

Vores mission med Netaviserne er at vÌre en del af den demokratiske samtale lokalt i hver af Danmarks 98 kommuner. Netaviserne er uden betalingsmur for lÌserne og finansieres af lokale annoncører.

Nür du skriver et indlÌg pü Debatsiderne, vises det pü alle lokale Netaviser i din storkreds. Er du fx opstillet i Østjylland, bliver dit debatindlÌg eksponeret pü alle 10 Netaviser i storkredsen.

Se alle Netaviser i din storkreds

Se netaviser i din storkreds:

Netaviser i Bornholms Storkreds

Vi sidder klar til at hjĂŚlpe

Kontakt os pĂĽ formularen nedenfor
eller ring direkte til ansv. redaktør Jan Hagsholm pü mobilnr.: 50 14 17 82

Indsend formular

VI vender tilbage indenfor fĂĽ timer

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN