21. juli 2024

Få dine budskaber ud lokalt

i alle kommuner i hele din storkreds

Er du klar ved tastaturet?

Valgkampen til FV23 – eller måske mere sandsynligt FV22 – er allerede i fuld gang, og det er ikke for tidligt at komme ud med dine budskaber i debatten!

Udgiv debatindlæg – det er GRATIS!

Når du skriver et indlæg på Debatsiderne, garanterer vi, at det samtidigt publiceres på alle vores Netaviser i din storkreds – i hver eneste kommune! Uden forsinkelse, uden filter, uden betalingsmur.

Også på facebook – helt automatisk!

Dit debatindlæg publicerer vi også automatisk på hver af vores lokale Netavisers facebooksider, og du kan naturligvis selv dele dit debatindlæg på dine egne SoMe platforme.

Du får din egen platform

og vælger selv, hvor tit du vil i medierne

Vores mission med Debatsiderne er at give dig, som folkevalgt eller ny kandidat, en platform til kommunikation til vælgerne i form af egen profilside og aktuelle debatindlæg. Og det er ganske gratis!

Samtidig er missionen at give vælgerne ét samlet overblik over valgte politikere og kommende kandidater til folketing, regioner og kommuner i Danmark.

Vores mission med Netaviserne er at være en del af den demokratiske samtale lokalt i hver af Danmarks 98 kommuner. Netaviserne er uden betalingsmur for læserne og finansieres af lokale annoncører.

Når du skriver et indlæg på Debatsiderne, vises det på alle lokale Netaviser i din storkreds. Er du fx opstillet i Østjylland, bliver dit debatindlæg eksponeret på alle 10 Netaviser i storkredsen.

Se alle Netaviser i din storkreds

Se netaviser i din storkreds:

Netaviser i Bornholms Storkreds

Vi sidder klar til at hjælpe

Kontakt os på formularen nedenfor
eller ring direkte til ansv. redaktør Jan Hagsholm på mobilnr.: 50 14 17 82

Indsend formular

VI vender tilbage indenfor få timer

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN