30. maj 2024

Nye Borgerlige, hvordan hænger det sammen?

Jeg har for nylig deltaget i et vælgermøde i Elværket omkring ældrepolitik arrangeret af ældreorganisationerne i Frederikssund kommune.

Ca 100 borgere stillede spørsmål til og kommenterede på de indlæg og svar vi 8 partier i panelet kom frem med.

Jeg mener at disse vælgermøder er utrolig givende på flere måder. Udover at vi hver især repræsenterer vores parti,  så giver udsagn og forslag fra borgerne også stof til eftertanke. Det er Dansk Folkepartis helt klare holdning at det er vigtigt altid at lytte til borgerne.

Derfor vil jeg gerne bede Nye Borgerlige uddybe det spørgsmål der blev stillet direkte i Elværket hvor sammenhængen er mellem NB`s forslag om at skære 100.000 stillinger væk i den offentlige sektor sammenholdt med at vi mangler medarbejdere. Et kæmpe problem både på bl.a. skoleområdet og ældreområdet. Hvordan kan vi både skære ned på medarbejderne og samtidig opretholde og øge den velfærd som vi ønsker.

I det netop vedtagne budget er der stort fokus på rekruttering og at passe på vores velfærd.

100.000 fordelt på 98 kommuner giver ca 1000 medarbejdere i Frederikssund. Det er rigtig mange, og uanset hvor pilen peger hen vil det gå udover den borgernære service og velfærd. Et meget vigtigt politisk udsagn som kan have stor betydning for mange borgere.

Så Nye Borgerlige, kan vi få et helt nøjagtigt svar på hvor pilen peger hen?


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN