20. maj 2024

Vi mangler vores nærpoliti!

Vi mangler vores nærpoliti!
Af Inge Messerschmidt, gruppeformand, kandidat til KV21 for Dansk Folkeparti
Fornylig er flere nærpolitistationer blev åbnet rundt i Danmark efter det politiforlig, der blev indgået sidste år på Christiansborg.
Det er godt, at der kommer mere politi, og nærpolitistationer, som kan give os danskere tryghed.
Men hvad med Frederikssund?
Dansk Folkeparti går til valg på “Tryghed og tillid”, og derfor vil vi arbejde for at Frederikssund Kommune igen skal have en eller måske flere nærpolitistationer samt mere lokalpoliti med lokalkendskab tæt på borgerne.
Den utryghed, som mørket, voldsomme overfald, grupperinger, brandstiftelse, stoffer mv, den lange responstid, det manglende lokalkendskab, og andet fører med sig, er ikke godt for nogen af os.
En nærpolitistation vil have en forebyggende effekt med betjente, der kender til lokalområderne helt ud i yderkrogene, der ved, hvem de skal holde øje med, og vil medføre mere synlige og kendte betjente.
Er det manglende kendskab til Frederikssund der afgør, om vi skal have nærpoliti igen eller ej?
Dansk Folkeparti vil opfordre den kommende borgmester til at invitere Justitsministeren til Frederikssund, så han ved selvsyn kan stifte bekendtskab med vores kommune.
Det er ikke ok, at vi som voksne skal være utrygge ved at færdes ude – også når det er mørkt. Det er ikke ok, at vi skal være nervøse for vores børn og unge. Ved Sillebroen, på stationen, i gågaden, på daginstitutionernes legepladser efter lukketid, ved vores skoler, på gader og stræder og andre steder.
Dansk Folkeparti vil kæmpe for vores lokale borgernære politi!

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN