25. juli 2024

Dansk Folkeparti siger stop!

Byrådet opfordres nu til at melde sig på banen og frivilligt modtage afghanske flygtninge. Opfordres, fordi andre kommuner gør det! Opfordres, fordi vi har et medansvar over for de mennesker! Opfordres, fordi vi skal sørge for, at de får så god en fremtid i Danmark som muligt! Her siger Dansk Folkeparti klart stop! Vi skal ikke frivilligt tage imod flygtninge. Vi skal ikke byde os til? Det sagde Dansk Folkeparti også klart fra over for allerede dengang, da det blev foreslået, at vi frivilligt skulle tage imod børn fra Morialejren. Et helt klart og tydeligt signal! Stop!

Skal vi hjælpe disse mennesker, skal det være i nærområderne, hvor vi kan hjælpe flest. Skulle de komme til Danmark, så har disse mennesker ikke mere fremtid i Danmark, end at de skal tilbage til deres hjemland, når forholdene er til det. Det er udelukkende midlertidige ophold.

Derfor undrer det også, at der fra samme kant stilles spørgsmålstegn ved, at flygtninge fra Syrien sendes hjem. Bare fordi de er godt integrerede. Bare fordi de går i skole. Bare fordi de tager en uddannelse. Det har ligget fast lige fra dag et, at de skal hjem igen. Hver person skal have udarbejdet en hjemsendelsesplan, så hver især er klar på, hvad der venter forude. Ophold i Danmark er midlertidigt, og man rejser tilbage til hjemlandet, når Dansk Flygtningenævn vurderer, det er forsvarligt.

Når man stiller forslag om at åbne op og invitere til Frederikssund, må det være med den viden, at der skal kroner og øre til. Derfor ville det være passende samtidig at anvise, hvor pengene skal findes. Det er så nemt at slå ud med armene. Skal vi skære i velfærden, som har haft det helt store fokus i dette års budgetforhandlinger? Dansk Folkeparti siger


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN