26. maj 2022

Frederikssund Kommune

Mangler svar fra Nye Borgerlige!

Mangler svar fra Nye Borgerlige!

Af Inge Messerschmidt, gruppeformand og kandidat KV21 Dansk Folkeparti (O)

Jeg skrev for nylig et indlÌg med spørgsmül til Nye Borgerlige efter debatmødet i ElvÌrket. Her blev der nemlig stillet det interessante spørgsmül fra en borger, hvor pilen peger hen, nür Nye Borgerlige ønsker at nedlÌgge 100.000 offentligt ansatte stillinger pü landsplan.

Det er müske ogsü et stort spørgsmül at skulle svare pü.

Men hvis jeg nu gør spørgsmĂĽlet mindre og mere lokalt, er det mĂĽske nemmere. 100.000 offentligt ansatte delt ud pĂĽ 98 kommuner, giver ca 1.000 ansat pr kommune – ogsĂĽ i Frederikssund. Og sĂĽ er der ogsĂĽ lidt til regionerne!

Sü nu spørger jeg igen:

Vil Nye Borgerlige uddybe det spørgsmül om, hvor sammenhÌngen er mellem Nye Borgerliges forslag om at skÌre 1.000 offentlige stillinger vÌk i Frederikssund sammenholdt med, at vi mangler medarbejdere. Et kÌmpe problem büde pü bl.a. skoleomrüdet og Ìldreomrüdet. Pü psykologomrüdet, i forhold til sagsbehandlere o.a. Hvordan kan vi büde skÌre ned pü medarbejderne og samtidig opretholde og øge den velfÌrd, som vi ønsker.

I det netop vedtagne budget er der stort fokus pĂĽ rekruttering og at passe pĂĽ vores velfĂŚrd.

1.000 medarbejdere er rigtig mange, og uanset hvor pilen peger hen, vil det gĂĽ udover den borgernĂŚre service og velfĂŚrd. Et meget vigtigt politisk udsagn som kan have stor betydning for mange borgere.

Sü Nye Borgerlige, kan vi fü et helt nøjagtigt svar pü, hvor pilen peger hen?


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN