25. juli 2024

Seniorrådsvalget drukner!

Nu er der rigtig godt gang i valgkampen til kommunalbestyrelse og regionsråd. Inden længe bliver plakater hængt op i store antal, vælgermøderne er i gang  og alle kandidaterne er på farten fra tidlig til silde. Og det er jo godt for demokratiet.

Alligevel er det forunderligt, at der er så lidt fokus på det tredje valg den 16. november, nemlig til Køge Seniorråd (ældrerådet). Her skal der blandt de opstillede kandidater findes de ni, som i de næste fire år skal være de ældres vagthund overfor kommunen. Og det tør da nok siges at være en opgave af vigtighed og betydning. 

Men valget til Seniorrådet drukner i den almindelige kommunale valgkamp, og også medierne har forsømt at sætte bare lidt fokus på dette valg. Og selvom Køge kommune for første gang har imødekommet Seniorrådets ønske om fremmøde valg, gør man ikke meget for at markedsføre dette. Kun et par små, næsten usynlige annoncer er det blevet til indtil videre. I kommunens nyhedsbrev 15. okt. omtales muligheden for at brevstemme – men kun til kommunal- og regionsvalget. Men ikke et ord om seniorrådsvalget. Hvorfor? 

Er du 60+? Så husk at stemme tre gange 16. november: til kommunalvalg, regionsrådsvalg og til Køge Seniorråd. Og nu kan du også brevstemme!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN