23. juni 2024

Medlemmerne til Seniorrådet vælges som enkeltpersoner

Medlemmerne til Seniorrådet vælges

som enkeltpersoner

Den 16. november nærmer sig hastigt og valgkampen intensiveres – også til Køge Seniorråd. Ikke fordi kampen om de 9 pladser til seniorrådet er særlig synlig for borgerne, men Køge kommune har dog indrykket nogle få annoncer, og flere af kandidaterne har selv produceret flyers, som de deler ud efter bedste evne.

Alle vil jo gerne vælges.

Andre er også på banen. F. eks. organisationen Faglige Seniorer, som på deres hjemmeside gør opmærksom på seniorrådsvalget, og henviser til en oversigt hvor man kan finde de lokale kandidater. Der er bare den hage ved det, at det gælder kun de kandidater der er medlem af Faglige Seniorer! For Køges vedkommende er det altså kun to ud af de i alt 16 opstillede kandidater. Her er det så vigtigt at gøre opmærksom på, at man ikke kan stille op til seniorrådet som repræsentant for et politisk parti eller interesseorganisation, men kun som enkeltperson. Jeg går da ud fra at Faglige Seniorer er bekendt med dette, selvom om man nemt kan få det indtryk, at disse 2 kandidater vil repræsentere denne organisation hvis de skulle blive valgt ind i Seniorrådet. Det samme gjorde sig i øvrigt gældende ved valget i 2017.

Det er vigtigt for seniorrådets arbejde at der er en mangfoldighed af kompetencer, interesser og indsigt. Og at rådets medlemmer fremfører egne, personlige holdninger.

Jeg håber at Køge kommunes 60+ borgere stemmer den 16. november, og sikrer at seniorrådet bliver så arbejdsdygtigt, mangfoldigt og engageret som overhovedet muligt.

Frank R. Taarup, Køge

Kandidat til Køge Seniorråd

(nuværende medlem af Køge Seniorråd)

Konservativ kandidat til KV21

 

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN