25. juli 2024

Rugemødre: Danmarks Nyeste "Klik-og-Hent" Service

Ah, Danmark, den lille hyggelige nation, hvor alle drømmer om at skabe idylliske familier. Så hvorfor ikke krydre det med en smule outsourcing? Vi er i forvejen gode til at uddelegere til dem, der gør det bedst og billigst – Fra at programmere IT til at sy bukser, og nu – hold fast – at lave vores børn!

Lad os først give en applaus til arbejdsgruppen, der har brugt et helt år på at frembringe intet mindre end 3 forslag til, hvordan vi indkøber vores børn i udlandet på en forsvarlig måde. Og hverken mere eller mindre. For i DK kan vi aldrig blive enige om noget, så hvorfor ikke lave en menu med 3 retter, vi kan vælge fra? Det er jo ligesom at vælge en Netflix-serie. Uendelige muligheder, men til sidst falder vi i søvn, inden vi bliver enige om en film.

De 3 modeller:

Sådan Kan Du Modtage et Barn fra en Rugemor i Fire Nemme Trin!:- Første model er simpel. Registrer dig hos kommunen, og så kan du frit modtage din pakke med posten! Det er næsten som at ansøge om en parkeringstilladelse, bare lidt mere kompliceret og til højere pris. Dét er effektivitet på dansk!

“Vil Du Donere Dit Barn? Kryds Her”: – Model to er for de lidt mere frelste: en bedømmelse af, hvad der er “bedst for barnet.” Det er så avanceret, at man skulle tro, det var skrevet i braille for de moralsk blinde. Og hey, rugekassen skal endda krydse af, om den virkelig vil donere barnet. Det er ren Fair Trade, hvor vi sikrer, at varen er produceret på en forsvarlig måde.

Vi tjekker godkendelsen fra Udlandet: – Ah, og så har vi model tre. Den er for de dovne, hvor man tager en godkendt vare med hjem fra udlandet og bare får den fortoldet ved grænsen. Du ved, som når du køber en flaske rom i Caribien, men denne gang er det bare et barn.

Et tip til Kultur-Eliten: Og nu et forslag inspireret af Jens Galschiøts skulptur i Ringkøbing, “Survival of the Fattest”. En skulptur så ærlig, at den får selv en politiker til at føle skam. Ja, det er direkte til dig, der mener, at man lovgive sig ud af ethvert moralsk dilemma. Måske kan vi få en ny version, der hedder “Survival of the Richest”, hvor en gravid afrikaner bærer en dansk bøsse med en pung fuld af guld?

I det store hele illustrerer denne rugemor-debat perfekt, hvordan vi kan indpakke vores moralske forfald i pæne, bureaukratiske termer. Så klap dig selv på ryggen, Danmark. Vi har gjort det igen!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN