20. april 2024

Næstveds skoler har brug for ro

Her ganske kort før kommunalvalget er ændringer i ledelsesstrukturen – kaldet områdeledelse – i Næstved Kommunes skolevæsen pludselig poppet op som et tema.
Men er der noget, skolerne IKKE har brug for, er det at blive kastet ud i nye kollektive ændringer. Tværtimod! Skolerne har brug for ro.
De seneste år har skolerne brugt masser af energi på at implementere den nuværende skolestruktur, og ydermere har skolerne skullet håndtere alle de udfordringer, som corona-pandemien førte med sig. Og det har de klaret rigtig flot. Giv nu skolerne ro og dermed vise vores respekt for det arbejde, som medarbejderne på Næstved Kommunes skoler dygtigt og loyalt udfører hver eneste dag.
Er der i den eksisterende ledelsesstruktur enkelte steder forhold eller tilstande, der ikke fungerer optimalt, så bør der selvfølgelig i ro og mag iværksættes en proces, der målrettet får rettet op på tingene.
Men at kaste hele skolestrukturen op i luften i 11. time før kommunalvalget er hverken fair eller befordrende for udviklingen af Næstved Kommunes skoler.
Anders Gjesing
Byrådskandidat (Soc.dem.)
Klosterlunden 6, Næstved
Anders Gjesing
Byrådskandidat Anders Gjesing

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN