30. maj 2024

Venstre er idrættens parti

I mange år har Venstre været hovedårsag til de store investeringer, der er sket på idrætsområdet. Vi har bl.a. sørget for to flotte kunstgræsanlæg, der er flittigt brugt af både klubber, skoler og selvorganiserede. Vi havde ønsket os flere, men som det er blevet tydeligt op til dette kommunalvalg, så var vi det eneste parti, der oprigtigt havde det ønske.

Igennem de seneste 4 år er det igen og igen Venstre, der har sørget for, at få sat puljemidler af til fortsatte investeringer. Således er vi næsten i mål med rigtig mange gode tiltag, hvor bl.a. Hundested Tennisklub får hybridbane og lysanlæg, Frederiksværk Motionscykleklub får træningscykler, Ølsted IF og skole får udendørs fitness-redskaber, Lynæs Sejlklub en følgebåd osv.

Vi fik også ved årets budgetforhandlinger overbevist borgmesteren om det tåbelige i at have en lukkeperiode, når vi skal bygge en ny svømmehal. Det ville have ødelagt svømmeklubben og ramt rigtig mange brugere med 2-3 år uden en svømmehal.

Det spor vil Venstre selvfølgelig fortsætte ad de næste 4 år. Vores idrætsforeninger og frivillige er nøgleinteressenter, når vi skal have forbedret vores folkesundhed – og det SKAL vi!

Den nylige undersøgelse fra DIF omkring idrætsforeningers rammer og vilkår i den enkelte kommune tager vi selvfølgelig seriøst. En placering som nummer 90 svarer ikke til vores ambitioner. Et af de steder, hvor man kan læse, at vi har stort forbedringspotentiale, er, udover på faciliteter, på dialogen med foreningerne og anderkendelsen af det store frivillige arbejde, der ydes.

Den proces vil Venstre og jeg hjertens gerne sidde for bordenden af, og det kan du hjælpe os med, ved at sætte dit kryds ved Venstre, og gerne undertegnede, ved kommunalvalget den 16. november.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN