23. maj 2022

Randers Kommune

Et fatamorgana – et optisk bedrag!

Lad os lige slå én ting fast! Louise Brown (LB), tidligere spiskandidat for LA, har ikke og sidder ikke i Randers Byråd. Hun har altså ingen førstehånds erfaring og viden om “ Rigets tilstand”, om jeg så må sige.

Derfor mü vi antage, at LB har sine informationer og kilder fra anden side end byrüdspolitikere. Jeg hÌfter mig sÌrligt ved, de udtalelser, som kommer fra LB om embedsvÌrket, der tales om forfølgelse og en stiltiende accept fra hele byrüdet.

Om LB netop har sine kilder dybt inde i embedsvĂŚrket og sĂĽledes agerer mikrofonholder for enkeltpersoner, det kan vi blot gisne om. Vi ved det ikke.

Jeg sidder i Randers ByrĂĽd, og jeg genkender pĂĽ ingen mĂĽde det billede, som Louise Brown beskriver.

Vi har i det Konservative Folkeparti gode samarbejdsrelationer både til højre og venstre for midten. Ligeså til embedsværket……

Tonen i ByrĂĽdssalen er som oftest bĂĽde god og humoristisk. Selvfølgelig bliver der til tider “gĂĽet til stĂĽlet”, men det er jo den disciplin, vi selv har valgt at stille op i – politik er en kamp om gode argumenter og at vĂŚre retorisk stĂŚrk.

Som i en fodboldkamp, hvor der tackles igennem, hvorefter den gode stemning genoprettes i omklædningsrummet….

Jeg ved, at mange af mine byrüdskollegaer og samarbejdspartnere genopstiller, heldigvis! I skrivende stund er den største overraskelse vel, at Christian Brøns (tidligere borgmesterkandidat for Venstre)forlader byrüdet.

Kathrine Fruelunds begrundelser for ikke at genopstille mĂĽ betragtes som ganske plausible og forstĂĽelige.

Louise Brown har IKKE sĂŚde i det nuvĂŚrende byrĂĽd og trĂŚkker sĂĽledes sit kandidatur, inden valgkampen for alvor er gĂĽet igang.

De 31 byrüdsmedlemmer, som vÌlges den 16. november, bør i fremtiden arbejde pü at samarbejde endnu mere pü tvÌrs af de store og smü partier og lister til gavn for de borgere, som vi er sat i verden for at tjene.

Så, når Louise Brown vælger at trække sit kandidatur til kommende kommunalvalg på baggrund af andenhåndskilder om Byrådets samarbejdskultur, i stedet for at bidrage og være med til at sætte retning og sit præg på fremtidens lokalpolitik i Randers kommune, så mister hovedpersonen en smule af sine stråleglans…….men vi andre arbejder videre!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN