20. maj 2024

Sæt arbejdsløse flygtninge og migranter i 37 timers arbejdspligt!

Sæt arbejdsløse flygtninge og migranter i 37 timers arbejdspligt!
De seneste tal viser endnu engang, at tæt på 70% af alle flygtninge, familiesammenførte og migranter i Randers Kommune er arbejdsløse. Til sammenligning er kun omkring 3% af os danskere arbejdsløse.
Vi står altså mildt sagt med et massivt problem med den enormt høje arbejdsløshed blandt flygtninge, familiesammenførte og migranter.
Desværre er vi i Dansk Folkeparti de eneste i byrådet, der har fokus på at finde en løsning på dette problem. Ja faktisk har hverken formanden for beskæftigelsesudvalget eller borgmesteren gjort noget som helst for at løse problemet, det er kun os i DF der har det! Og tro mig, jeg vil fortsætte med at kæmpe, for jeg vil ikke finde mig i, at arbejdsløsheden blandt udlændinge er så i høj!
Problemerne med arbejdsløshed blandt flygtninge og migranter er ikke nye. Siden 2019 har jeg derfor helt konkret foreslået at igangsætte arbejdspligt til arbejdsløse flygtninge og migranter 37 timer om ugen. Det kunne eksempelvis være rengøring eller vedligeholdelse af offentlige udendørsarealer. For nytteløse integrations- og beskæftigelsesprojekter der koster millioner af kroner og ikke hjælper noget som helst skal stoppes!
Er du enig i at flygtninge, familiesammenførte og migranter skal i 37 timers ugentlig arbejdspligt? Så del gerne! 👍🇩🇰

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN