30. maj 2024

BESKÆFTIGELSESPLAN 2022: 20 UDLÆNDINGE I JOB!

I udkastet til beskæftigelsesplanen for 2022 er ambitionen at få 20 udlændinge i job i områderne Hermann Stillings Vej, Jennumparken og Glarbjergvej. Det skal sågar foregå med såkaldt “håndholdt jobformidling”
Det er mildest talt totalt til grin, i en tid hvor vi har 70% arbejdsløshed blandt vores flygtninge, familiesammenførte og migranter i Randers Kommune, at et næsten samlet byråd i Randers Kommune mener at det er nok at få 20 mennesker i arbejde eller uddannelse, de steder i kommunen hvor flest arbejdsløse udlændinge bor.
Der er dog i planen ingen hjælp til de mange danskere, der fortsat bliver kastet rundt i systemet i uendelige ressource- og praktikforløb. Selvom jeg er sikker på at mange danskere ville give rigtig meget for en ‘’håndholdt jobformidling’’. Men den hjælp er desværre forbeholdt udlændinge i de tre boligområder. En forskelsbehandling jeg vil have stoppet!
Jeg siger det igen – lad os nu lave en arbejdspligt på mindst 37 timer til samtlige arbejdsløse flygtninge, familiesammenførte og migranter i Randers Kommune, hvor den eneste løn er den kontanthjælp eller ydelse, de får i forvejen.

DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN