17. april 2024

Ja tak – Louise Brown har nemlig ret!

Og det demonstrerer du så fint i din offentliggørelse af en intern mail d. 14. september, Bjarne Overmark.

Bjarne Overmark valgte tirsdag d. 14. september at offentliggøre en intern mail, da han blev nedstemt i byrådet aftenen før. Her havde Bjarne anmodet om at få behandlet et punkt på den lukkede dagsorden, og her valgte byrådet at stemme om, hvorvidt punktet skulle behandles eller ej. Heldigvis skete der det, som jeg har efterlyst på det seneste – man tog stilling og stemte punktet af dagsordenen. OG TAK FOR DET!

Men hvad er det nu, der sker, når man sætter grænser for små børn i trodsalderen? Sådan virker det som om, at det også er med Bjarne. Når Bjarne ikke får sin vilje, stikker han også i et hyl og kaster sig på gulvet i arrigskab. Som han selv skriver i sit Facebookopslag: “Som jeg sagde på byrådsmødet i går, så tvang borgmesteren debatten om direktørens bizarre mail ud i et andet forum – og jeg har hermed givet bolden op til offentlig debat om sagen”.

Så hvis nogen indtil nu har været i tvivl om, hvad jeg mener med frygtkultur, så kan de umuligt være det længere. “Hvis jeg ikke får min vilje, gør jeg nøjagtig, hvad det passer mig. Jeg pisser på de demokratiske spilleregler, på embedsværket og på mine kolleger – og får det konsekvenser, så er det JERES skyld – I kunne bare have gjort, som jeg forlangte – samtidig med at jeg i øvrigt påstår, at jeg kæmper for den lille mand”.

Jeg kalder dit bluff, Bjarne. Jeg tror, at det er længe siden, at du har været optaget af andet end kampen for kampens skyld. Den lille mand er i bedste fald bare et redskab.

Måske skulle du se nedstemningen som et vink med en vognstang. Måske gider de ikke høre på dig mere. Så hvorfor står du ude i regnen, Bjarne?


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN