20. juli 2024

DET GIVER INGEN MENING!

Socialdemokratiet foreslår en CO2 afgift på landbruget.

Det ønsker vi IKKE i Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg, det kommer til at give betydeligt højere priser på ALLE dagligvarer produceret af dansk landbrug.

Socialdemokratiet har også foreslået endnu en ældrecheck til de dårligst stillede pensionister, førtidspensionister mm. Men det får de da ikke noget ud af, når alle priser bare stiger og stiger. Derimod risikerer man at forlænge krisen.

Mange partier, inklusiv Danmarksdemokraterne, taler om at sænke momsen på fødevarer, men hvad hjælper det, når CO2 afgiften presser priserne op?Det ER ikke bare de laveste indkomstgrupper, som er hårdt pressede for øjeblikket, det er ALLE indkomstgrupper.

Det giver færre dansk producerede varer, fordi priserne ikke kan konkurrere med priser på varer som er produceret i andre lande, som i øvrigt skal transporteres og som ikke nødvendigvis er produceret lige så grønt som danske varer.

Danmark er det eneste land i EU som taler om en CO2 afgift på landbrug.

Vi mister i omegnen af 36.000 arbejdspladser, det kommer til at betyde at landmænd på dreje nøglen om. Danskere mister jobbet, skal på understøttelse og får derved endnu sværere ved at få økonomien til at hænge sammen.

Lad pengene blive hos landmændene og støt dem i at udvikle og styrke den grønne omstilling, feks. via fodersammensætning og lavbundejorde.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN