26. maj 2022

Lemvig Kommune

Forlad ikke Vestjysk Bank i frustration

Fusionen mellem Vestjysk Bank og Jyske Sparekasse endte som forudsagt af direktør Jan Ulsø Madsen, nemlig med at hovedsÌdet flyttes fra Lemvig til Herning med de deraf følgende konsekvenser, nemlig at mange arbejdspladser trÌkkes vÌk fra Lemvig.

Dette var absolut ikke det, vi i Lemvig havde ønsket, hvilket vi ogsü har givet udtryk gennem underskrifts indsamling, erhvervsledere med artikler i dagbladet samt kommunalbestyrelsens lÌserbrev.

Nür dette er sagt, sü er det glÌdeligt, at Vestjysk bank igen er kommet pü fode, og dermed kan konsolidere forretningen igennem Ìgteskab af lyst og ikke af nød. Banken har lovet adskillige gange, at lokale privatkunder süvel som erhvervslivet ikke vil mÌrke forskel pü bankens lokale engagement.

For at holde Jan Ulsø og ”ny” Vestjysk Bank op på dette udsagn, er det vigtig, at vi også giver dem muligheden herfor. Derfor skal der herfra lyde en stor opfordring til ikke at forlade banken i frustration over fusionsresultatet, men i stedet forblive kunde i banken, så længe banken leverer sunde bankforretninger til kunderne.

Jeg har et hĂĽb om, at i takt med alle de spĂŚndende energiprojekter, der pĂĽgĂĽr pĂĽ land sĂĽvel som pĂĽ vand, at banken her ser muligheder og igen vil specialisere inden for vedvarende energi med specialafdeling i Lemvig, hvor kompetencerne er oplagt placeret. En stĂŚrk specialafdeling som kan gro og udfylde hullet efter hovedsĂŚdets exit.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN