30. maj 2024

Der er et borgerligt alternativ til socialdemokratisk velfærd

Velfærden er sandet til, det røde flertal har vist, at de ikke kan eller vil løse problemerne, og derfor er det på tide at vælge en borgerlig vej for velfærden. Hvis du stemmer blåt, kan du regne med:

KORTERE VENTETID PÅ FERTILITETSBEHANDLING
Vi vil sikre, at danskere, der er i fertilitetsbehandling, er omfattet af både udrednings- og behandlingsgarantien, så de kan benytte sig af private alternativer. Det vil give mange danskere hurtigere og dermed bedre mulighed for at opfylde det ønske om at stifte familie, som de så inderligt nærer

FRIT VALG FOR FØDENDE TIL AT FINDE DET RETTE TILBUD
Fødende i hele landet skal have mulighed for at vælge mellem offentlige og private tilbud ved ukomplicerede fødsler, så de kan vælge det tilbud, som danner den bedste ramme om den kommende familieforøgelse.

RULLE ELEVFORDELINGEN PÅ GYMNASIERNE TILBAGE
Regeringens kamp mod de unges frie valg skal stoppes. Derfor skal den forkerte tvangsfordeling af gymnasieeleverne efter forældrenes indkomst rulles tilbage straks efter valget.

SIKRE DET FRIE VALG PÅ ÆLDREOMRÅDET
Vi vil sørge for, at pengene følger borgeren, så de ældre får markant større frihed til selv at vælge den leverandør, der skal levere den personlige pleje, praktiske hjælp og madservice, som de er visiteret til.

FRIPLEJEHJEM I ALLE KOMMUNER
Et mangfoldigt udbud øger muligheden for at vælge det helt rette plejehjem for den enkelte – og en sund konkurrence vil medvirke til at højne kvaliteten på tværs af valgmulighederne. Derfor er det et mål for os, at hver eneste kommune får et friplejehjem i næste valgperiode. På den måde sikrer vi, at alle danskere får muligheden for at vælge – også når det gælder de senere år af vores liv.

Der er et borgerligt alternativ for velfærden.
Der er et borgerligt alternativ for Danmark.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN