28. maj 2022

HalsnĂŚs Kommune

Jeg undskylder

Anja Rosengreen har skrevet et synspunkt om Surfcentret i Lynæs, hvor hun udtaler: ”Der er ikke noget nemmere end at gemme sig bag regler, …” – med adresse til de socialdemokrater, der i Udvalget for Miljø og Teknik har stemt imod at give dispensation til en mindre hytte-/campingplads ved Surfcentret i Lynæs.

Jeg er ikke en rigtig fremsynet politiker, mü jeg forstü, og jeg skal derfor undskylde følgende:

Jeg undskylder: At jeg tager lokalplaner alvorligt og ikke dispenserer med mindre dispensationen er i overensstemmelse med lokalplanens ĂĽnd.

Jeg undskylder: At jeg respekterer, at der ikke skal tages forskud pü den nye lokalplan, der er undervejs. Og at jeg gerne vil høre borgernes input i den proces, før vi beslutter, hvad der skal foregü i den gamle købmandsbutik.

Jeg undskylder: At jeg ikke lader min begejstring over disse initiativrige unge fyre (for det er jeg enig i) bestemme omrĂĽdets fremtid, men mener, at deres ideer skal indordne sig den kommende kommunale lokalplanlĂŚgning.

Jeg undskylder: At jeg tager høringssvarene med massive naboklager, indsigelser og bekymringer over støj og forstyrrelse af naturen i omrüdet alvorligt.

Jeg undskylder: At jeg ikke kan indse, at fordi der andre steder i kommunen står autocampere uden tilladelse, så bør Lynæs Surfcenter tilstedes en tilsvarende ”ulovlighed”, når de nu er så flinke at søge. Og at jeg i stedet mener, at de ulovlige forhold andre steder skal gøres lovlige eller standses.

Jeg undskylder: At jeg ikke kan indse, at nür verden er ramt af Corona, sü bør vi dispensere fra vores lokalplaner for at holde samfundet i gang.

Jeg undskylder: At jeg mener, at en midlertidig tilladelse vil danne prĂŚcedens og blive permanent. Og at tilladelsen derfor ikke skal gives, inden vi ser om den nye lokalplan ĂĽbner mulighed for det.

Det er godt nok skidt, at der i ByrĂĽdet sidder folk som mig, der ikke bare kan lade sig rive med af en begejstret stemning og udvikling. Nu er der heldigvis snart valg, sĂĽ har I jo en chance for at komme af med mig.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN