30. maj 2024

Vi skal til valg fordi regeringen er væltet

Vi skal huske på HVORFOR vi overhovedet er igang med en valgkamp netop nu: Fordi vi har haft en regering, som uden lovhjemmel har nedlagt et helt erhverv. Kostet skatteborgerne over 19 mia. kr. i kompensation. Groft vildledt befolkningen og minkavlerne. Ydermere har den stået bag et enormt skadeligt forløb (FE-sagen) som har skadet på vores efterretningstjeneste mere end mange måske forstår.

Minkkommissionens rapport var helt klar. Så klar, at vi borgerlige er klar til en advokatundersøgelse og en Rigsretssag. Det Radikale Venstre var dog mere klar på, at trække støtten til regeringen. Vælte den i slowmotion. Det er ikke noget jeg har set før i dansk politik. Det er faktisk ret alvorligt.

Det er mig derfor ubegribeligt, at partiet fortsat kan bakke op om en regering under ledelse af Mette Frederiksen. Det er dét som de går til valg på.

For mig og Liberal Alliance er linjen helt klar: Vi skal have en ny regering der taler sandt. En ny regering der har respekt for den magt den har. En ny regering som ikke indeholder Mette Frederiksen på ministerlisten.

Med andre ord: Du fortjener en borgerlig regering.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN