17. april 2024

Venstre vil velfærd med omtanke

Venstre ser positivt på, at vores valgslogan frem mod kommunalvalget til november, bliver taget så positivt imod både fra både borgere og andre politiske partier. Vi annoncerede vores slogan i starten af maj “velfærd med omtanke” og vi kan læse i pressen den 8/6, at Socialdemokratiet bakker vores slogan op, bare trist I ikke stemte ja til Lokalplan 182, friplejehjem “ved klædebo”.

Som borger skal man kunne stole på, at kommunen har et tilbud på en plejehjemsplads, når det gælder. Desværre er det ikke altid sådan i dag. Hørsholm kan ikke altid stille en plejehjemsplads til rådighed inden for 60 dage, sådan som loven kræver det. Sådan har det desværre været i Hørsholm de seneste fire år. Venstre er ikke enig i denne prioritering. Vi tror på velfærd med omtanke, som for Venstre er at prioritere tryghed og værdighed højt. 

Velfærd med omtanke handler om mere end penge. Det handler også om personlig frihed. Frihed til at vælge sin sidste bolig. Derfor ser Venstre meget positivt på, at der var et flertal der stemte ja på kommunalbestyrelsesmødet den 30/6, til at forslaget til Lokalplan 182 – friplejeboliger Ved Klædebo, kommer i høring. Det er godt med politisk mod, og første skridt mod Hørsholms første friplejehjem, så vi også kan komme ventelisterne til livs.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN