25. juli 2024

Potentiale til at blive Danmarks Turistmekka

Overskriften kan blive til virkelighed, hvis vi som politikere tager ansvar og begynder at investere i Karrebæksminde/Enø. Der er plads til masser af forbedringer.

Hvad med at vi indførte betalingsparkering på det store område, hvor bilerne i dag parkerer. Kommunen har ikke råd til at passe og pleje området, hvorfor der altid er flydt med huller. Forestil jer at det koster 5 kr. i timen at parkere, og alle de penge, som kommunen får ind – øremærkes til til forbedringer til området. Dvs. bedre asfaltering, parkeringsbåse, ladestandere til El-biler og el-cykler.

Pengene kunne også bruges til at holde stranden ren, så vi slipper af med al den tang, som vinden tager med. Jeg kan se, hvordan kommunens ansatte kæmper for at holde stranden ren, men det er en umulig kamp, da strandgæsterne også har en forpligtelse til at holde området rent.

Når kommunen fattes penge, så handler det desværre kun om at spare penge. Men jeg vil hellere investere i nogle holdbare løsninger, som på den lange bane, vil skaffe flere penge til kommunen. I sidste ende, vil vi kunne give både de lokale og turister en bedre oplevelse og bedre service !

Det kan godt virke som upopulært forslag, men vi er nødt til at gøre noget for at løfte Karrebæksminde, for der ligger et kæmpe uforløst potentiale.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN