26. maj 2022

Solrød Kommune

Brug feriepengene i vores lokale butikker

I netop disse uger kan alle danskere fĂĽ de resterende to ugers feriepenge udbetalt. Det er noget, som Det Konservative Folkeparti lĂŚnge har kĂŚmpet for pĂĽ Christiansborg, og vi er rigtigt glade for, at vi har vĂŚret med til at fĂĽ det til at lykkes.

Det er danskernes egne penge, og derfor giver det meget fin mening, at de får dem udbetalt, så de selv kan bestemme over dem. Alt andet ville ikke være ‘Færch’.

Men nu für vi dem altsü, hvis vi vil have dem, og i den forbindelse vil jeg gerne dele en opfordring til alle i Solrød Kommune: Brug nogle af pengene her i kommunen, hvis du kan. Vores lokale erhvervsliv har lidt nok under Corona-nedlukningen, og hvis vi hver isÌr kan gøre en lille forskel ved at støtte en lokal forretning, sü synes jeg virkelig, de fortjener det.

eg kan godt afsløre, at erhvervslivet ligger Det Konservative Folkeparti meget nÌrt, og det sidder altid pü rygraden hos os i politiske forhandlinger. Men lige nu og her gÌlder hver enkelt krone i hverdagen oven pü en forfÌrdeligt hürd periode, og derfor synes jeg, at vores lokale forretninger fortjener lidt ekstra kÌrlighed og lidt ekstra støtte fra os alle.

Derfor: Husk cafÊen, cykelhandleren, tøjbutikken, urmageren og alle de andre. Husk, at hvis vi gerne vil have, at de smü, lokale butikker skal ligge der i morgen, sü skal vi bruge dem i dag.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN