20. juli 2024

Der skal investeres i hele kommunen

Signe Nyborg Madsen tager fejl, når hun tror, jeg er imod, at der investeres i hele kommunen. Allerede den 16. december 2020 skrev jeg, at 67 procent af befolkningen bor uden for Faaborg, Ringe og Årslev, og ”at der bør afsættes flere midler, som efter ansøgning kan fordeles til de landsbyer, der har nogle gode ideer”.

Det er legepladsen i Ringe, der er årsag til misforståelsen. Der er en overordnet strategi om at anlægge store legepladser flere steder i kommunen, og nu er turen altså kommet til Ringe.

Fordi man har forsømt at afsætte tilstrækkelige midler til vedligeholdelse af de eksisterende kommunale legepladser, får Teknik og Miljøudvalget så den ”gode” ide at reducere investeringen i Ringe til det halve og bruge resten til vedligeholdelse af andre legepladser. Men det kan man ikke, da legepladsen i Ringe er en del af det vedtagne budget.

Vi har også vedtaget en udvidelse af Symfonien i I Nr. Søby – godt tre millioner kroner. Skulle vi halvere dette beløb, hvis andre børnehuse mangler penge til vedligeholdelse? Øhavsskolen skal i år moderniseres for cirka 3,5 millioner kroner. Skal der spares her, hvis andre skoler mangler penge til vedligeholdelse? Nej vel. Sådan kunne der nævnes mange eksempler, men det vil føre for vidt.

Borgerne kan være helt trygge. Vi Konservative ønsker, at alle egne i kommunen skal have del i anlægskronerne.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN