30. maj 2024

Venstre stiller medlemsforslag om hjemmearbejdspladser

På det kommende kommunalbestyrelsesmøde har vi i Venstre anmodet om at få en medlemssag på dagsordenen.

Det er en sag vi glæder os til at drøfte med vores kollegaer i kommunalbestyrelsen.

Vi vil gerne tænke langsigtet, og vi har alle lært en del af det forgangne år med corona. Mange været nødsaget til at arbejde hjemmefra, og det har også været gældende for vores ansatte her i kommunen. Nogle undersøgelser peger på en øget effektivitet, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Vi kender det fra os selv, at sidde i egne rammer uden at blive forstyrret af snak, telefoner og døre der åbnes og lukkes, giver en mere effektiv arbejdsgang. Vi ved godt, at det er på bekostning af det sociale samvær, men det kan vi oparbejde på anden måde.

Måske man ikke skal arbejde hjemmefra alle ugens dage. Venstre vil derfor opfordre til, at man på et dybere plan undersøger de muligheder, der er for hjemmearbejdspladser i Vordingborg Kommune samt undersøger, hvor mange der reelt kan og vil arbejde mere hjemmefra.

Det skal naturligvis i første omgang være frivilligt for medarbejderne, om de ønsker en hjemmearbejdsplads. Vi ser det samtidig som en god måde at tænke kloge kvadratmetre og mulighed for fleksibel indretning i fremtidige byggerier.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN