26. maj 2022

Randers Kommune

Stop cirkus Klimabro

STOP CIRKUS KLIMABRO

Det bliver jo mere og mere tydeligt i Kv21 valgkampen, at Klimabroen er et uigennemtĂŚnkt projekt.

Nu vil man lytte, nu vil man beskytte, og nu vĂŚlter skeletter ud af skabet i hĂĽb om, at tĂŚkkes vĂŚlgerne til KV21 valget.

Den ene dag efter den anden kommer diverse partier ud med forskellige udmeldinger. Det er ligesom at se Monty Python´s – 100 meterløb for folk uden stedsans. Simpelthen panik før lukketid.

Konservative: püstür at trafikken pü ingen müder stiger, og mener ikke, at Dronningborg bliver mere belastet, selv om kommunen tal viser, alene mod Øst, 8.000 flere biler i døgnet pü Udbyhøjvej, en stigning pü 117%, eller Drb. Boulevard, forbi 2 skoler, børnehave og sygehus, med 6.000 flere biler, stigning pü 100%

Venstre: laver knÌfald, fordi de har indset, at trafikken bliver voldsom, og foreslür pludselig en ny vej. En vej, som pü ingen müder er undersøgt, og som gür igennem Naturpark Randers Fjord, og med sü mange Planlovsrestriktioner at selv troen pü julemanden har bedre chancer.

Radikale: Foreslür ogsü en ny vej, igennem kolonihaver, nedlÌggelse af Rema pü TjÌrbyvej, for at ende i Dronningborgs knudepunkt lyskrydset TjÌrbyvej/Drb. Boulevard/Udbyhøjvej. En Vejføring som Radikale, selv har vÌret med til at stemme for at sløjfe, i Kommuneplan 2021. Altsü for kun knap 5 mdr. siden.

Socialdemokratiet: Mener at debatten er slut, og fremtoner at Klimabroen er vedtaget, selvom fakta er at intet udover en sølle opsparing, en linjeføring og en udviklingsplan som pü alle müde kan laves om.

 

Ens for dette er, at det tydeligt viser, at Kommunens største projekt nogensinde, basere sig på et uoplyst grundlag, og på en økonomi som slet ikke passer, og en samfundsøkonomisk analyser fuld af fejl og mangler, fordi der mangler en samlet plan, hvor alle forhold og økonomiske ”nye” tiltag skal medtages, ellers er det jo fup.

STOP KLIMABROEN, og lad os fĂĽ fakta pĂĽ bordet.

Stem pĂĽ liste Q – Østbroen……..Det er sund fornuft

Med venlig hilsen

Erik Bo Andersen

Østbroen


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN