26. maj 2022

Randers Kommune

Cirkus Klimabro

Er Amtsavisen upartisk. Chefredaktøren Aksel PrÌstmark bruger sin Leder 30/10 til at kalde Klimabro tilhÌnger til kamp. Og sü giver han ellers sider op og sider ned spalteplads til et cirkus Klimabro med forkerte tal og ukorrekte udsagn, uden at lave et faktatjek.

Medieansvarsloven har en rÌkke etiske retningslinjer, der skal sikre, at journalister opfører sig ordentligt. Det helt centrale i Medieansvarsloven er, at journalisternes historier skal vÌre korrekte, og at journalisterne har pligt til at kontrollere deres informationer, sü langt det er muligt.

Nür Konservatives spidskandidat Daniel MadiÊ siger at der er mangel pü viden, løgne fortielser og usandheder, og sü i samme ombÌring selv püstür, at trafikken i Dronningborg, ikke für mere trafik, Hvor er Fakta tjekket sü?

Og hver er det der mangler viden, lyver, fortier og taler usandheder?

Nür Borgmesteren i stort opslüet artikel 31/10, sjovt nok dagen efter, at Chefredaktøren kalder til kamp mod Østbroen, siger at alt er afdiskuteret og Klimabroen er vedtaget og ikke kan Ìndres, Hvor er Fakta tjekket sü. Eller at Klimasikring af Justensens plÌne er første etape af Klimabroen?

Hvad med faktatjek pĂĽ Omkostninger pĂĽ Klimabroen?

MĂĽ Kommunens sĂŚlge et stykke af Randers Fjord, ingen kan eje til et forsyningsselskab, mod at forsyningsselskabet betaler 78,5 mio. kr. til Klimabroen? Hvor er faktatjekket?

Nür Venstre endelig anerkender, at der er et alvorligt problem med trafikafviklingen i bl.a. Dronningborg, og foreslür en helt ny vej, hvor er faktatjekket om Vejføringen overhovedet er realistisk, og hvad vil det gøre ved Kommunens samfundsøkonomiske analyse for Klimabroen.

Nür Amtsavisen uden kritik lave kopiright fra Kommunens hjemmeside med F&Q, altsü spørgsmül forvaltningen har stillet sig selv og belejligt selv har svaret, medtager det som 5 Fakta for henholdsvis Klimabro og Østbro, hvor efterlader det Amtsavisens medieansvar.

Eksempel sü siges det i Kommunens F&Q at Vejdirektoratet ikke anser at staten kan støtte en Østbro? Hvor er fakta? Vi har spurgt og kan intet svar fü?

Hvor er Amtsavisens undersøgelse af at Kommunens samfundsøkonomiske analyse er lavet efter en egenproduceret trafikanalyse, med opskrevne trafik tal, og basere sig pü en vejføring via Toldbodgade/Fjordgade, Hermand Stillings Vej, Stadfeldtsvej, P. Knudsensvej og Østervangsvej mens man fortÌller borgerne at de veje er lukket for gennemkørsel?

Vejdirektoratet bruger Landstrafikmodellen, en model som Randers Kommune egenproduceret samfundsøkonomiske analyse,

SĂĽ lad os endelig fĂĽ fakta pĂĽ bordet.

Med venlig hilsen

Erik Bo Andersen

Østbroen


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN