20. juli 2024

939 millioner gode grunde til at …

Vi ikke skal give hverken SU, SU-lån eller gratis uddannelse til udlændinge. De skrider nemlig fra regningen.

939 millioner kroner – altså, knap en milliard skattekroner – er gået til personer, der er fløjtende ligeglade med, at vi som nation prøver at hjælpe dem til et bedre liv via en uddannelse. Takken er at de smutter fra regningen.

Nu skal Gældsstyrelsen så på jagt efter de mange penge. Med andre ord; staten skal bruge penge på at indhente penge – penge de formentlig aldrig kommer til at se en krone af.

Det er ét stort, sort hul, som regeringen og resten af venstrefløjen gerne vil fortsætte med at hælde penge i, i godhedens navn. Men det ikke er regeringens penge. Det er borgernes. Det er danskernes penge, som regeringen og venstrefløjen også her sjofler væk.

Langt størstedelen af skyldnerne er herboende udlændinge fra tredjeverdenslande. De kommer hertil for at nyde af danskernes fælles goder, men når der skal betales til statskassen, går fællesskabet fløjten.

Problemet er ikke nyt. Det har stået på i årevis, og det er på tide at nogen tør gribe fat om nældens rod og få løst udlændingepolitikken fra bunden. Udlændinge, der kommer til Danmark, skal forsørge sig selv. Der skal indføres et stop for spontan asyl, og så skal kriminelle udlændinge udvises efter første dom.

Vi skal have plads til de tilpasningsdygtige udlændinge. Dem, der kommer for at arbejde. For at gøre Danmark rigere og tilføre ny viden, nye input og forbinde os til omverden.

Men hvis man kommer til Danmark og får sig en uddannelse på de danske skatteyderes regning og tilmed optager lån, som man ikke har i sinde at tilbagebetale, er man ikke tilpasningsdygtig. Så er man kommet for at udnytte vores fantastiske muligheder for at få sig en uddannelse. Muligheder, som vi har bygget op gennem generationer for at Danmark hele tiden kan vokse som nation. Det er sunde, danske værdier.

Derfor skal vi passe på vores land og værdier, og ikke bare dele gratis uddannelser ud til udlændinge, der enten rejser herfra efter endt uddannelse eller bare ikke gider betale deres lån tilbage.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN