17. april 2024

Mette Frederiksens behandling af FE-chefen er utilbørlig

I en helt ny bog skrevet af den suspenderede FE-chef Lars Findsen, beskriver han nogle helt forfærdelige arbejdsvilkår, der tydeligvis udgår fra den meget magtfuldkomne duo i Statsministeriet, Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen.

I bogen beskriver Lars Findsen, der selv blev udsat for hemmelige aflytninger og spionage, hvordan hans saglig- og faglighed blev stærkt udfordret af den magtfuldkomne regering, der meget tydeligt gjorde det klart, at Statsministeriet ville bestemme det hele. Da Lars Findsen ikke havde til sinds at rette ind efter Statsministeren eller hendes magtfulde departementschefs luner, endte han som bekendt med at blive arresteret og varetægtsfængslet.

Det ligner unægteligt en skandale af rang, hvis Lars Findsens udlægning står til troende. Det ved vi i sagens natur ikke, hvorfor vi i Danmarksdemokraterne forlanger en kommissionsundersøgelse af hele den utroligt spegede og delikate sag. Statsministerens

magtfuldkommenhed kan således have kostet Danmark meget dyrt ift. det internationale efterretningssamarbejde og kan derved ultimativt forhindre terrorforebyggelse i fremtiden.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN