30. maj 2024

Unge under uddannelse har ret til erhvervsrelevant studiejobs!

De unge under uddannelse skal have bedre mulighed, for at kunne komme ud og have et relevant studiejob. Derfor er det vigtigt at vi sikre, at der er flere studiejobs til de studerende på vores offentlige arbejdspladser. De unge får tit smidt i skoene at de ikke har nok erhvervserfaring, når de skal ud og have et arbejde efter endt studie.

Ved at vi får de unge ud i et relevant studiearbejde, så kan det være med til at lette manglen på arbejdskraft rundt omkring i det offentlige. Herunder kan det være med til at sikre flere varme hænder, som SOSUer, sygeplejsker, pædagoger og mange flere erhverv.

Ved at få unge under uddannelse i relevante studiejobs, vil dette også være med at forbedre kvaliteten af uddannelserne. Så er vi er nødt til at sikre at vi har studiejobs nok til de studerende, og vi skal stræbe efter at få flere unge ud på relevant studiejobs.

Det vil være med til at hjælpe på manglen på arbejdskraft, øge kvaliteten af uddannelserne og give de unge erhvervserfaring og bedre kompetencer. Så lad os få flere relevante studiejobs til vores studerende!


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN