17. april 2024

Kulturlivet er mit hjerteblod

Jeg vil kæmpe for kulturlivet, og kan garantere at kulturlivet altid står højt på min prioriteringsliste. Jeg ser nemlig kulturpolitikken som bredtfavnende om andre vigtige politikområder.

Således er kulturoplevelser med til at gøre livet endnu mere spændende for vores ældre borgere i Danmark, som jeg ved nyder stort af vores rige kulturudbud.

Det blomstrende musikliv med omdrejningspunkt i det anerkendte spillested Turbinen, danner i tæt parløb med Randers´s helt særlige 3-i-1 kulturhus (bibliotek, kulturhistorisk- og kunstmuseum) en perfekt ramme for kulturel dannelse og samvær for de unge. Dette er en ide jeg tænker ikke kun kan bruges i Randers, men i mange andre byer rundt om i landet.

Kulturen rummer også perspektiver for det lokale erhvervsliv, der med sponsorater og involvering, sikrer en god personalepleje når der inviteres til kultur- og sportsoplevelser.

Endda er vores lokale kultur- og sportsinstitutioner også helt med fremme i kommunernes børnepolitik, når eksempelvis Randers Kammerorkesters musikere underviser børn på musikskolen og tager på skolebesøg med deres instrumenter. Og når Randers Teater hvert år inviterer alle kommunens små skolebørn forestillinger på teatret. Og ikke at forglemme, når sportsstjerner stiller op i diverse sportshaller og klubber for, at motivere og glæde børnene med deres sport.

Dette vil jeg kæmpe for, bliver udbredt til hele landet så alle børn, unge og ældre får den kulturelle oplevelse ind i hjertet.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN