28. maj 2022

NĂŚstved Kommune

Konservativ energi

Rune Kristensen skal have en chance.

Min byrĂĽdskollega fra SF Jette Leth Buhl har pĂĽ NaestvedNetavis.dk fĂĽet bragt et indlĂŚg om de borgerlige borgmesterkandidater, hvor hun langer hĂĽrdt ud efter blandt andet konservatives spidskandidat Rune Kristensen.

Hun kalder ham ”den nye dreng i klassen”, og jeg fristes til at køre analogien videre: Hvordan behandler man bedst en ny dreng i klassen?

Er det ved at skrive personlige og kritiske indlÌg om hans person, eller er det ved at byde ham velkommen og prøve at anerkende energien og de mange nye tanker, selv om man ikke er enig med ham?

Der har vĂŚret rigtig mange indlĂŚg fremme med omdrejningspunkt omkring Rune.
Jeg har kendt ham i mange år, og ved at han kan klare den slags kritik – og det er selvfølgelig forventeligt med kritik, når man stikker næsen frem med politiske visioner, som Rune gør.

Men her bør der fokuseres pü sagen og ikke personen.

Jette skriver bl.a., at Rune er ”helt ny i kommunalpolitik”, og til det må jeg kommentere, at Rune har været aktiv i samtlige kommunalvalg siden 2001 – blandt andet som kampagneleder for en række fremtrædende konservative profiler og borgmestre – og herigennem høstet megen politisk erfaring.

Rune er meget idé-rig, og det er da værd at give “den nye dreng i klassen” og hans idéer en chance.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN