17. april 2024

Kære beboere i Harridslev og omegn

Lige om lidt begynder kommunalvalgkampen for alvor – og i morgen bliver det mere tydeligt, når valgplakaterne kommer op i lygtepælene. I den anledning vil jeg som kandidat, der er født og opvokset i Harridslev gerne præsentere mig selv.

Mit navn er Morten Lindberg. Jeg er 43 år gammel og er til dagligt selvstændig erhvervsdrivende – jeg driver Ommersyssel Godstransport sammen med min bror i Aarhus. Jeg er født og opvokset i Harridslev og har boet i Randers Kommune hele mit liv. Nu bor jeg i Assentoft med min kone Kamilla og vores to børn, Aksel og Alma.

Jeg er byrådskandidat til kommunalvalget d. 16. november for Venstre. Jeg tror på, at Randers kan mere og skal mere. I mig får du en politiker, der hver dag vil arbejde for, at Randers Kommune udnytter sit potentiale. Vi skal tiltrække nye virksomheder, arbejdspladser og borgere – så vi får råd til en bedre kernevelfærd. Jeg er som person optimist og sætter en dyd i at gennemføre mine mål – og jeg vil gennem samarbejde gøre mit til, at Randers Kommune bliver en bedre kommune.

Også lokalt i Harridslev mener jeg, at der er vigtige dagsordener at kæmpe for, blandt andet:

  • Kraftcenter Korshøj skal realiseres – og det kan kun gå for langsomt. Jeg vil kæmpe for at projektet bliver den succes, som det fortjener at blive.
  • Sikre skoleveje, så vi trygt kan sende vores børn i skole på gåben og cykel.
  • Harridslev fortjener moderne og attraktive daginstitutionspladser. F.eks. bør vi have en drøftelse om en ny daginstitution i byen.

Har I spørgsmål til mig, så er I mere end velkomne til at kontakte mig på morten@ommersyssel.dk eller på min facebookside. Du er også velkommen til følge min profil Morten Lindberg i byrådet

Jeg ser frem til en god valgkamp.

God weekend

/Morten Lindberg

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN