17. april 2024

12 millioner kroner til Randers Midtby!

Radikale Venstre insisterer på, at det er vigtigt handelsbyen Randers har en levende midtby, med attraktiv detailhandel og restaurationsliv. I fortid, nutid og fremtid.

Da vi gik til budgetforhandlingerne sidste efterår, var et af vores hovedkrav, at Randers midtbyliv gives en god pose penge. Det lykkedes.
I alt 12 millioner kroner er der afsat i budget 2021-2024. Vi radikale ser de 12 millioner kroner som første ”økonomiske skridt” – flere må tages i årene der kommer. Skridt der handler om, at skal handelsbyen Randers have en tidssvarende, attraktiv, konkurrencedygtig og levedygtig midtby, ja så må Randers byråd løbende give en hjælpende hånd. Der må investeres skattekroner, simpelthen. Det har været noget forsømt i fortiden.

I de seneste to år, hvor Radikale har deltaget i budgetforligskredsen, er der samlet afsat 16 millioner kroner. Det er mange år siden, at så mange penge er afsat til fremme af midtbyens handelsliv og byliv.

Det meget midtby-venlige budget 2021 – 2024 blev vedtaget af vi radikale, SF, de konservative og Socialdemokraterne. Sammen har vi sat en positiv fælleskurs for Randers bys ”hjerte”.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN