20. april 2024

Hvis man mister sit job - skal der være et sikkerhedsnet!

Venstre vil skære i dagpenge og tryghed for 1.5 millioner danskere. Jeg siger nej tak!

Vi står midt i en svær økonomisk tid. Der er virksomheder som kæmper med næb og klør for at klare sig igennem denne tid. Desværre vil det betyde, at der er virksomheder som vil lukke og slukke. Det er trist at tænke på. Hvis man mister sit job, så skal der være en form for økonomisk tryghed. Derfor skal vi styrke sikkerhedsnettet for danskerne.

Gennem Coronakrisen så vi, at mange kan miste deres arbejde. Det er utrygt at tænke på. Derfor er det nødvendigt, at vi har et sikkerhedsnet som giver tryghed i de første måneder, hvis man mister sit job. Der er jo regninger som betales. Der skal også mad på bordet.

Krigen i Ukraine og inflationen kan betyde, at dansk økonomi bliver påvirket negativt. Inflationen og den internationale uro kan medvirke, at dansk økonomi bliver påvirket negativt. For et par dage siden udtalte økonomiske vismænd, at op mod 100.000 job kan forsvinde.

Regeringen har fået vedtaget et forslag om et tillæg til dagpenge, som mange hårdtarbejdende danskere kan nyde godt af.

I fremtiden skal det være muligt at få op til 23.000 kroner i dagpenge under de første tre måneders ledighed. Og forslaget vil træde i kraft efter folketingsvalget den 1. november. Det vil betyde, at  ca. 1,5 mio. hårdtarbejdende lønmodtagere vil få en større tryghed, hvis de skulle miste deres arbejde.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN