20. juli 2024

Genåbning af folkeskole lukket af minister

Børnene i Ishøj har på lige fod mad alle andre af landes børn set frem til en genåbning af deres skoler. I Ishøj har sundhedsminister Magnus Heunicke, som den eneste kommune i landet, aktivt lukket skolerne i Ishøj ned efter kun 5 dages genåbning.

Lukningen er meddelt skolerne fredag ca. kl. 18, hvilket er efter skolerne er lukket men med effekt allerede mandag morgen.

Hvordan har ministeren tænkt sig, at dette skulle kunne lade sig gøre. Ministeren nedsatte sammen med borgmestrene på vestegnen en task force med henblik på bl.a at få unge i Ishøj testet mod Covid 19. Dette tiltag har ikke haft den ønskede effekt.

Med niveauet og udviklingen i smittetallene har ministeren haft den fornødne viden til tidligere at have truffet afgørelse om ikke at genåbne skolerne i Ishøj og burde allerede inden genåbningen af skolerne have tænkt beslutningen til ende og måske ladet nogle kommuner udskyde genåbningen af skoler. Hvorfor har familierne til skolebørn i 0-4 klasse skulle udsættes for denne oplevelse?

Det er mangel på rettidig omhu. Hvad sker der minister… er der overhovedet kontrol med noget som helst? Det er lidt som om, at alle skal have nøjagtig lige dårlige vilkår af denne håbløse Regering.

Det er ganske enkelt håbløs kommunikation og så ovenikøbet af en journalistuddannet, som jo nok burde kunne kommunikere, men det er måske derfor, han ikke er journalist mere…

Hvorfor er erhvervslivet ikke åbnet op i de områder af landet, hvor smittetallet er lavt? Det er ganske enkelt ufatteligt, hvor dårligt ledet landet er under denne regering.

Endnu en skandale håndtering af regeringen uden den fornødne respekt for landets borgere. Det skriger til himlen med hovsa løsninger og manglende overblik.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN