23. maj 2022

Lejre Kommune

Krisecenter med politisk slagside

Det nye kvindekrisecenter er med sidste uges donation nu officielt i lommen pü Enhedslisten i Lejre kommune. Med en donation pü 10.000 og stor fotoreportage mü man forstü, at de kvinder, der i fremtiden skal bo pü centeret delvist er finansieret af den yderste venstrefløj i Dansk politik.

Der kan selvfølgelig ogsü vÌre den mulighed, at centeret ikke har rüd til at sige nej til en südan omklamring fra Enhedslisten. At centeret her i opstartsfasen er sü udfordret pü økonomien, at der ikke er plads til at udvise politisk neutralitet og med kyshünd modtager donationer fra hvem som helst. Skulle det vÌre tilfÌldet mü man sige, at det er decideret usmageligt af Enhedslisten at slü plat pü et krisecenter som er udfordret økonomisk i en opstartsfase.

I Dansk Folkeparti tager vi hatten af for enhver virksomhed, privatperson eller politisk parti som bruger økonomiske midler pĂĽ godgørende formĂĽl. Vi finder det bare usmageligt, at man udstiller sin godhed i pressen – det lugter altsĂĽ af “noget for noget”.

Vi har i Dansk Folkeparti selv uddelt velgørende donationer hvert eneste ür op til jul. Men vi uddeler med den klausul, at INTET slipper ud til pressen om gaven. Vi vil simpelthen ikke slü politisk plat pü velgørenhed. Og kÌre Enhedslisten i Lejre: Det burde I ogsü vÌre for ordentlige til at gøre.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN