20. juli 2024

JEG ER FOR MINIMUMSNORMERINGER I DAGINSTITUTIONER …

Vi har indrettet vores samfund med et så højt skattetryk, at man i langt de fleste familier har behov for at både mor og far arbejder og tjener penge. Derfor sender vi også vores børn tidligt i daginstitutioner og vores børn er mange timer i daginstitution hver uge

Selve indretningen af vores samfund, burde vi diskutere mere

Men det burde ikke være til diskussion, at vi som minimum skal sikre vores børn de absolut bedste rammer i daginstitutionerne.

Jeg var meget glad for mine børns daginstitution. Pædagogerne, medhjælperne og rammerne var virkelig gode. Men jeg kunne også godt mærke, at der blev løbet stærkt. For stærkt.

Der er ingen forberedelsestid, på trods af der er aktiviteter dagen lang. Aktiviteterne skal planlægges og koordineres mellem bleskift, mad, gråd og kram. Det er ikke OK. Afleveringen om morgenen, kræver mange hænder og stor tryghed – især her mærkes det, hvis der ikke er hænder nok

Nogen kommuner prioriterer børnene. Men det er godt, at man fra folketingets side fastlægger nogle minimumsrammer, som alle kommuner skal overholde.

Det giver en tryghed for forældre at vide, at der er et minimum antal hænder. Og det giver uden tvivl en bedre hverdag for børnene, at der er hænder nok.

 

Derfor er jeg for minimumsnormeringer!

 

 

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN