30. maj 2024

Glem Partierne - Stem På Kandidaten

Gennem denne valgkamp oplever jeg jævnligt at jeg støder på folk som siger: “Jeg ville gerne stemme på dig, men grundet dit parti kan jeg ikke” – Og det er selvfølgelig også fair nok, men ønsker man nyt, og ikke mindst ønsker man udvikling i politik, og eksempelvis et bestemt parti – bør man jo stemme på en som man er enig, fremfor at se på parti farverne.

Forleden læste jeg et opslag, hvor forfatteren mente at der skulle ske noget nyt på Christiansborg, og minimum 80% af de nuværende politikere skal skiftes ud, både for at få nyt blod på Christiansborg, men også for at få ny politik indført – og det kan jeg til dels godt følge forfatteren i. Der skal ske noget nyt i dansk politik, og ikke mindst på Christiansborg.

Derfor er min opfordring; stem personligt på en kandidat, fremfor partiet – hvis du vil have mere innovative og nytænkning, men samtidigt have mindre af det samme så glem alt om partiet, men stem på kandidaten – der sker jo intet nyt, hvis der ikke kommer nye folk til.

Lad mig komme med et forslag, selvfølgelig med et glimt i øjet – men stem på en kandidat som sætter mennesket først, som har en lang erhvervserfaring, som har erfaring fra begge sider af midten – Dansk politik skal jo føres over midten.

Kort sagt; Det sir’ sig selv – Stem på Keld

 

Med venlig hilsen

Keld Marstrand Wang

Folketingskandidat i Ringkøbing-Skjern & Ikast-Brande

Radikale Venstre, Vestjyllands Storkreds


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN