30. maj 2024

Alle vinder i 'Vi Cykler Til Arbejde'

Som så ofte før har vi i Herning Kommune været en blandt flere samarbejdskommuner på kampagnen Vi Cykler Til Arbejde (VCTA), for hverdagscykling gør en forskel for vores sundhed og velbefindende.

I Herning Kommune ser vi cyklen som en stor gevinst for både bylivet, luftkvaliteten og folkesundheden, og derfor gør vi meget for at gøre det mere sikkert og attraktivt at vælge cyklen.

Jeg synes, at det er en fornøjelse, at der igennem flere år er så mange, der har valgt at tilmelde sig kampagnen VCTA.

I år har 507 kollegaer fra virksomheder i Herning Kommune deltaget i kampagnen, og tilsammen har de cyklet 73.829 kilometer.

VCTA handler ikke kun om at cykle hurtigst eller længst, men om at sige ja til sin cykel, have det sjovt med kollegaerne og få en sundere hverdag med den daglige cykeltur. Derfor findes vinderen ved lodtrækning, og i år faldt den lokale udtrækning på Social & Sundhedsskolen i Herning. Til trods for coronavirus, hjemmearbejde og rigtig meget regn cyklede de 10 deltagere fra Social & Sundhedsskolen ikke mindre end 1381 kilometer på 117 cykeldage, det synes jeg er rigtig flot.

Som noget specielt i år inviterer Cyklistforbundet til en mini VCTA 6.-19. september 2021, så hvis man ikke nåede at cykle med i maj måned eller er frisk på mere sjov cykling sammen med kollegaerne, så kan man komme med til september.

Rigtig god vind på cykelstierne.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN