21. juli 2024

3 vigtigste politiske emner er udlændingepolitik

Hvis ikke vi løser den slatne udlændingepolitik bliver alt anden ligegyldig. Derfor er de 3 vigtigste politikområder: Udlændingepolitik, udlændingepolitik og udlændingepolitik.

Folketingsvalget er hastig på vej. Måske kommer det om få uger, men senest om  ca. 9 måneder.

Som 1. Suppleant og folketingskandidat i hele Syd- og Sønderjylland stiller jeg op igen. 

Ved sidste valg var jeg så heldig at vælgerne gav mig flest personlige stemmer, næstefter min dygtige formand, Pernille Vermund. 

Naturligvis er der andre politikområder end en stram udlændingepolitik der interesserer mig. Som fhv. formand for Folketingets Sundhedsudvalg og nuværende Sundhedsudvalgsformand i byrådet ligger  emnet mit hjerte nær. Jeg har som mange andre også haft alvorlige sygdom og død i min nærmeste familie. 

Men vi skal bekæmpe udefrakommende trusler mod vores folkestyre og demokratiske frihed. Det er den stramme udlændingepolitik vi skal have indført.

Hvis vi ikke får et asylstop og sender kriminelle ud konsekvent efter første dom samt kræver, at udlændinge der vil være i Danmark er selvforsørgende, ja så fortsætter kriminaliteten blandt uintegrerbare udlændinge. Islam er danskernes hovedfjende og derfor skal denne ideologi ingen indflydelse have i vores land.  

Vi har syn for sagen i bl.a. vores naboland Sverige, der ikke har gjort op med den ekstreme tilstand. 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN