17. april 2024

Danmarksdemokraternes bud på hvad valget drejer sig om …

Så kom statsministeren endelig med en god beslutning, nemlig udskrivelse af folketingsvalg, til gennemførelse 1 november. Der er meget at ta’ fat på, for vi skal skabe et Danmark i bedre balance.

Der skal naturligvis fortsat være forskel på at bo i store byer, eller på landet. Men der skal være mere opmærksomhed på at skabe et Danmark i balance, hvor vi i større grad er i stand til at spille hinanden gode. I dag oplever mange desværre, at vi har et land som er knækket over i flere egne af landet. Man er for eksempelvis ikke sikret en lige god lægebehandling, god infrastruktur, kollektiv trafik, stabile IT-bredbånd og ikke mindst sikring af varierede uddannelsestilbud .. det skal forbedres!

Vi har behov for øget opmærksomhed på uddannelse og et fleksibelt arbejdsmarked. Vi skal sikre at flere unge får en uddannelse og en god start på familie- og arbejdsliv. Der skal sikres et bredt udbud af erhvervs- og ungdomsuddannelser i alle egne, og en rimelig fordeling af de videregående uddannelser. Vi skal bruge kræfter på at opkvalificere kvaliteten i vore uddannelser, så vi har den rette arbejdskraft til tidens typer af udbudte jobs.

Social ansvarlighed og produktivitet skal gå hånd i hånd. Det er vigtigt at vi er i stand til at finansiere den borgernære velfærd. Derfor skal landets erhvervsliv tilbydes attraktive vilkår og gode arbejdsbetingelser. Det er de mange private virksomheder der leverer arbejdspladser, vareeksport og valutaindtjening – ja dét som finansierer den samlede velfærd. Danmark skal ses og opleves som en helhed – for ellers vil fremtiden ikke kunne finansieres. Derfor er det godt at vælgerne langt om længe igen får muligheden for at vælge hvad de vil købe ind politisk – og hvad de vil lade stå på hylderne. God valgkamp til alle!

 


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN