19. juni 2024

Et travlt halvår trods corona, og meget er gået vores vej - god sommer til alle borgere

Kære alle i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Sommeren er over os, og ferien står for døren.

Derfor vil jeg gerne gøre status og benytte lejligheden til at takke medarbejdere i kommunen, borgere, foreninger og virksomheder for dialog om – og engagement i – en positiv udvikling for Ringkøbing-Skjern Kommune.

Trods coronapandemien har det været et travlt halvår, og meget er gået vores vej.

Jeg vil bare kort nævne to sager, som vi i fællesskab har arbejdet hårdt på at få gennemført:

Udbygningen af Rute 15 mellem Herning og Ringkøbing er med i det nyligt vedtagne infrastrukturforlig, og arbejdet bliver igangsat allerede i 2023.

Og så er det lykkes os at tiltrække yderligere en uddannelse til Innovest i Skjern, så man inden længe vil kunne uddanne sig som produktionsteknolog i vores kommune.

Det er to milepæle, som vi godt kan være stolte af på tværs af kommune, erhvervsliv og borgere.

På fotoet ser I den nye shuttlebus, som sommeren igennem kører turen begge veje rundt om Ringkøbing Fjord flere gange dagligt.

På premieredagen den 1. juli var jeg med på aftenturen fra Ringkøbing til Bjerregaard og retur. Vejret viste sig fra den bedste side, og det var en rigtig god oplevelse at betragte den flotte natur i solskinnet – og fra en høj siddeplads med bedre udsigt end fra privatbilen.

Bussen kan anvendes i mange sammenhænge. Tag den til stranden, og tag cyklen med i bussens trailer til Skjern Enge. Stig af, og tag på cykeltur i det naturskønne område. Efter endt cykeltur kan man stige på bussen igen og nyde turen retur. Eller tag bussen på restaurantbesøg og nyd et glas vin eller to til maden med god samvittighed, fordi bussen også kører, når I skal hjemad.

Når sommeren går på hæld, indstilles ruten omkring Ringkøbing Fjord også, men bussen vil som Natur- og Kulturbus fortsætte med at køre skolebørn fra hele kommunen ud ”På tur i Naturens Rige”.

Jeg håber, at I også vil benytte sommeren til at komme ud på tur i Naturens Rige. Vi har så mange skønne steder, som folk udefra kommer på ferie her for at opleve.

Med det vil jeg ønske alle borgere og besøgende i Ringkøbing-Skjern Kommune en rigtig god – og forhåbentlig lun og solrig sommer.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN