28. maj 2022

Gribskov Kommune

Nej tak til motorvej til Helsinge

Radikale Venstre i Gribskov er glade for trafikaftalen, som er vedtaget af samtlige partier pü Christiansborg, som indenfor de nÌrmeste ür sikrer en motorvejsforlÌngelse til Isterødvejen (Hillerød).

Det som gør os urolige lokalt er, nĂĽr man i Ugeposten den 30. juni 2021 kan lĂŚse, at borgmesteren mener at nĂŚste mĂĽl kan vĂŚre en motorvej helt til Helsinge. PĂĽ samme side i Ugeposten finder man en betalt annonce fra Venstre, hvor budskabet er “Vi fortsĂŚtter kampen for bedre vej helt til Gribskov”.

Har NytGribskov og Venstre virkelig et ønske om en motorvej ind i Gribskov kommune med de negative konsekvenser der følger med for naturen og støjen for beboerne omkring en motorvej, hvor der kan køres 110 km/t. En støj som sikkert vil kunne høres tydeligt i büde Annisse og Annisse Nord.

Radikale Venstre har ikke dette ønske, men i stedet ønsket til Christiansborg om, at nÌste mül for Gribskov kommune er en S-bane fra Hillerød til Helsinge, samt et ønske om billigere kollektiv transport til og fra Gribskov kommune.

MĂĽlet for Gribskov kommune mĂĽ vĂŚre, at fĂĽ flere ud af bilerne og flere ind i busser/tog.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN