30. maj 2024

Det syge Danmark

I 2009 kom jeg ud for en trafikuheld, jeg vældede med grisetransporteren og blev skåret ud af den, på daværende tidspunkt var ambulancefolkende i tvivl om jeg overhovedet kom til at gå. Efter genoptræning kom jeg i kommunens spind som skulle være mit sikkerhdesnet, men som smulerede væk under mig da jeg efter længere tids pingpong søgte førtidspension.
Jeg blev kaste rundt mellen forskellige ordninger som kommunen fandt på for at få tiden til at gå så de dermed kunne får flere penge fra staten.
Jeg har været i arbejdes prøvning, med og uden seng, været på plejehjem og hjælpe med at hygge, alt sammen selv om en speciallæge selv bad om at kommunen stoppede forsøgende på at få mig i job.
Kommunen kørte hetz på mig, de påstod at jeg opholdt mig ulovligt da jeg boede midlertidig hos nogle bekendte, TV2 fyn var forbi for at tale om min sag samt kommunen borgmester, uden held. Daværende sagsbehandler gik det mere op at få penge fra staten end at hjælpe mig at få førtidspension.
Efter en del hetz fra kommunen mistede jeg mit sikkerhedsnet, mine venner, indtægt og familie, jeg kunne ikke klare det mere.
Jeg efterlod alt og forsvandt, jeg har sovet på gaden en del år og har været indlagt psykisk afdeling fordi jeg ikke kunne magte presset med og trængte til at få den rette hjælp. Men lige lidt hjalp det, det blev kun en dags tid og igen blev jeg sendt ud i ingenting.
Først da jeg flytte kommune var der en sagsbehandler som ikke gik op i penge men i de udtalelser der var fra div læger og så fandt den nye sagsbehandler udad at den gamle kommune har sylte et brev fra en special læge om at der kun var muligt at give mig førtidspension så jeg fik ro til at komme mig både psykisk og fysisk så ville der måske være en lille chance at jeg kom tilbage på arbejdsmarkeds igen.
De hjalp mig med at få en bolig og de gav mig ro til at komme mig imens brugte de omkring 5 måneder på at ligge alle mine papir i dato orden som de havde modtaget fra den gammel kommune. Da de endelig var færdig med at gennemgå mine parie mv fik jeg førtidspension.
Det skulle tage 8 år fra mit uheld før jeg kunne få førtidspension hvor de 7 år var en kamp for livet imod en kommune, imod en jobcentre som har svigtet og kørt hetz og psykisk ned på mig som i forvejen ikke var stærk pga de skader jeg pådrog mig.

Som kandidat Moderaterne til folketinget er det et af de indlægninger som jeg vil bruge meget af mine kræfter på at få rette op på.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN