25. juli 2024

Stop cirkus Klimabro

STOP CIRKUS KLIMABRO

Det bliver jo mere og mere tydeligt i Kv21 valgkampen, at Klimabroen er et uigennemtænkt projekt.

Nu vil man lytte, nu vil man beskytte, og nu vælter skeletter ud af skabet i håb om, at tækkes vælgerne til KV21 valget.

Den ene dag efter den anden kommer diverse partier ud med forskellige udmeldinger. Det er ligesom at se Monty Python´s – 100 meterløb for folk uden stedsans. Simpelthen panik før lukketid.

Konservative: påstår at trafikken på ingen måder stiger, og mener ikke, at Dronningborg bliver mere belastet, selv om kommunen tal viser, alene mod Øst, 8.000 flere biler i døgnet på Udbyhøjvej, en stigning på 117%, eller Drb. Boulevard, forbi 2 skoler, børnehave og sygehus, med 6.000 flere biler, stigning på 100%

Venstre: laver knæfald, fordi de har indset, at trafikken bliver voldsom, og foreslår pludselig en ny vej. En vej, som på ingen måder er undersøgt, og som går igennem Naturpark Randers Fjord, og med så mange Planlovsrestriktioner at selv troen på julemanden har bedre chancer.

Radikale: Foreslår også en ny vej, igennem kolonihaver, nedlæggelse af Rema på Tjærbyvej, for at ende i Dronningborgs knudepunkt lyskrydset Tjærbyvej/Drb. Boulevard/Udbyhøjvej. En Vejføring som Radikale, selv har været med til at stemme for at sløjfe, i Kommuneplan 2021. Altså for kun knap 5 mdr. siden.

Socialdemokratiet: Mener at debatten er slut, og fremtoner at Klimabroen er vedtaget, selvom fakta er at intet udover en sølle opsparing, en linjeføring og en udviklingsplan som på alle måde kan laves om.

 

Ens for dette er, at det tydeligt viser, at Kommunens største projekt nogensinde, basere sig på et uoplyst grundlag, og på en økonomi som slet ikke passer, og en samfundsøkonomisk analyser fuld af fejl og mangler, fordi der mangler en samlet plan, hvor alle forhold og økonomiske ”nye” tiltag skal medtages, ellers er det jo fup.

STOP KLIMABROEN, og lad os få fakta på bordet.

Stem på liste Q – Østbroen……..Det er sund fornuft

Med venlig hilsen

Erik Bo Andersen

Østbroen


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN