30. maj 2024

Må Borgmesteren føre valgkamp på forsvarets miljøskib

Den 9. august 2021 var den Socialdemokratiske Transportministeren på besøg i Randers, hvor den Socialdemokratiske Borgmester Torben Hansen og den Kommunale embedstop viste deres kommunale fantasiprojekt Flodbyen Randers frem.

Det er velkendt, at ministre kort før valgkamp kommer til de store byer for at støtte op om deres Borgmestre og vise sammenhold og magt. Og besøget var da også et plaster på det åbne sår for Borgmesteren i Randers, fordi Randers blev forbigået, netop ved ikke har haft sine alliancer i orden i spørgsmålet om den statslige infrastruktur. Så nu skulle der vises handlekraft, for nu skulle borgerne i Randers, få det signal at Staten, det vil sige Transportministeren, støtter en såkaldt klimabro. Og dels skulle besøget være for at tigge Transportministeren om penge til et udelukkende kommunalt projekt i form af den såkaldte Klimabro.

Borgmesteren står også som hovedpersonerne i filmen Titanic i stævnen og fortæller at den Kommunale såkaldte Klimabro har betydning for hele trafikafviklingen i Jylland…. Vi opsummerer lige – Den såkaldte Klimabro er en lokal bro i Randers centrum… og så kommer Borgmesterens egne ord ” Klimabroen har betydning for trafikafviklingen i HELE JYLLAND”.

Der måske ikke noget odiøst i, at Borgmesteren pynter på sine fjer, og desperat forsøger at oversælge sit fantasiprojekt Flodbyen Randers som han også kaldte det mest ambitiøse projekt i Danmark, og nu med en lokal såkaldt Klimabro der har betydning for HELE trafikafviklingen i Jylland.

Kejserens nye klæder, og total blottet for realisme og virkelighed.

Kunne denne fortælling så stoppe her. Nej.

Et af de politiske hotteste emner er Forsvarsministerens besøg på Ærø.

Hvis Forsvarsministeren, hvis rumpe i øjeblikket ristes, bl.a. ved at benytte et af forsvarets skibe som taxa, til et besøg på Ærø, og som af eksperter betragtes som klart ulovligt, tja så burde man måske samtidig kigge på Borgmestrenes og Transportministerens Taxa på vandet i Randers? Det er jo nemt at se, for det hele er filmet af tv2øj.

Her sker Transportministerens og Borgmesterens transport sjovt nok også i form af et af forsvarets marine/miljøskibe. Det er måske en Socialdemokratisk almindelighed, at forsvaret skal lege Taxa for Socialdemokratiske politikere, og støtte op om deres valgkamp til KV21?

Resultat: 12 tal for forsøget – 0,0 for resultatet og -03 (dumpet) for at bruge en ulovlig taxa og pynte på fjerene. – Forbedringspotentiale – Kom ned på jorden og tilbage til virkeligheden.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN