19. juni 2024

Daniel Madié - Hvorfor er borgerne uvidende?

Daniel Madié – hvorfor er borgerne uvidende! og hvorfor er Østbroens argumenter løgne, fortielser og usandheder!

 

Daniel Madié – Lad os endelig få fakta på bordet. Vi kan starte med dine udtalelser i Amtsavisen 30/11-2021

Citat ” – Det er næsten uanset hvor i byen, man er. Det, der irriterer mig, er den helt afsindige mangel på viden, der er. Det er løgne, fortielser og usandheder i et væk, siger Daniel Madié. Citat slut” Herudover: Din påstand er, at der ikke vil være ændringer i trafikken i Dronningborg som konsekvens af Klimabroen citat” Hvad er det for nogle mennesker, der pludselig vil valfarte til Dronningborg? Bliver Dronningborg en kæmpestor turistattraktion, fordi vi får en bro placeret et andet stedet? Det bliver nøjagtig de samme biler. De ender bare der i stedet for der.” citat slut.

Du kalder borgerne uvidende, og Østbro Listen for at sprede løgne, fortielser og usandheder, men hvor er det borgerne er uvidende og hvor er det Østbroen tager fejl?

Det er faktisk rigtig let at dokumentere hvem der har ret og hvem der har uret, og se de kæmpe forandringer der vil ske med trafikken, som en konsekvens af Klimabroen. Det er Kommunens egne tal og kort. Her tager man basis kort 2019 holder op imod Basiskort 2030 med Klimabroen og vupti, forskellen i trafikmængder og tal viser tydeligt stigningen i trafikken.

Daniel Madié, hvordan kan du så som Byrådsmedlem, Havnebestyrelsesformand og Spidskandidat for Konservative ”lyne” mod borgerne og Østbroen om noget der er så simpelt at se og dokumentere.

Så lad os se på fakta, baseret på de kommunale tal på trafikmængderne, så får du et klart svar.

Mængden af biler der forflyttes fra Randers bro, svarer til den 4 sporede Havnegade med 20.622 biler, her tillægger du 17%, så har du 24.100 biler som kører over Klimabroen og de ledes så i stedet ind midt i Dronningborg, på en tosporet vej, altså en kapacitets ændring på 100%, og uden mulighed for at komme videre direkte nordpå. Der findes to afkørselsmuligheder, Toldbodgade og Udbyhøjvej, begge har kun Øst, vest forbindelser.

I dag hedder trafiktallene på Udbyhøjvej øst 6.800 biler ådt. Med Klimabro stiger tallet på Udbyhøjvej øst til 14.800 biler – Altså en stigning på 8.000 biler, 117,6%

Det er bare det ene tal, vi kan også nævne. Drb. Boulevard +4.950 biler, 73%, Toldbodgade + 1.250 biler 36%, Hadsundvej + 4.100 biler, 29,6%, Nr. boulevard + 1.950 biler, 21%, Dragonvej +5.650 biler, 90,4%, Romalt Boulevard + 1.500 biler, 51%, Engboulevarden + 2.950 biler, 245% o.s.v.

Så er spørgsmålet hr. Daniel Madié, hvem er det der er uvidende, fortier, spreder løgne og usandheder?

Klimabroen vil genere tusindvis af borgerne i Randers, og vil være den største fejlinvestering nogensinde, derfor møde du/I modstand, så hvornår begynder du/I så at lytte?

Man kunne også spørge undrende Konservative folkeparti om hvorfor I kun er 2(Dig selv og Bo Vestergaard) ud af 13 konservative kandidater i TV2 Kv21 testen der peger på en Klimabro?

Hvem er det der er ude af kurs! Lad os endelig få fakta på bordet

Erik Bo Andersen, Spidskandidat Østbroen


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN