19. juni 2024

Så ku´ de lære det på Christiansborg

Udvidelsen af E45 skal gå til Randers N, der burde slet ikke være tvivl om den sag på Christiansborg.

Alle de analyser og beregninger der foreligger, underbygger at der er et stort behov for mere fremkommelighed på den strækning. Det koster samfundet Danmark, ikke bare Randers kommunen, alt for mange spildte resurser i tid og penge, at borgere i arbejde og lastbiler med gods, ikke kan køre med normale hastigheder mellem to af Danmarks største byområder. Og som Søren Pape (K) så rammende sagde da han nylig besøgte Randers ”Det er alt for dyrt at stoppe sådan et anlægsprojekt halvvejs, i stedet for at gøre det færdigt når man er i gang”.

Lige netop det faktum kender de fleste af os godt – man skal gøre tingene færdige med det samme. Det er meget billigere, og hvis man ikke gør det, så kommer det til at hænge en ud af halsen og være til en masse besvær… halvgjorte løsninger er noget møg.  Hvem kender ikke de sjove historier om manden i hjemmet der med mod og vilje river køkkenet ned, for nu skal der være et flot nyt! Men halvt inde i projektet går han kold… jo jo, der kan laves mad i køkkenet, men det er godt nok træls at være i et køkken hvor der hist og her mangler skabe og låger.

Det ligger slet ikke til mig at gå rundt og håbe på død og ødelæggelse, endsige at påkalde mig okkulte magter. Men fristen kan jeg ikke sige mig helt bort fra – at vi i Randers alle sammen lavede én stor fælles regn og storm dans!?! Så kunne vi få sådan et af de vejrfænomener der, som meteorologerne advarer imod, vil oversvømme E45 ude i gudenådalen. Så ku’ de lære det ovre på Christiansborg! Denne oversvømmelse, som også uden regndans kommer på et tidspunkt, vil lamme trafikken. Det vil påvirke store dele af dansk erhvervsliv på kryds og tværs af HELE Danmark!!

Med udvidelsen af E45 til Randers N, kan vejdirektoratet hæve sporet over gudenådalen når anlægsarbejdet kom til den strækning. To nødvendige opgaver i ét hug.

Kom bare i gang, vi er klar i Randers.


DebatSiderne
MØD DIN LOKALE KANDIDAT • DELTAG I DEBATTEN